10 jaar uitgebreide garantie!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat wij het liefste een levenslange garantie willen bieden. Helaas gaat een matras niet levenslang mee, dus is dit niet haalbaar.

Onze matrassen gaan gemiddeld 10 tot 14 jaar mee. Mocht er binnen de eerste 10 jaar, bij normaal gebruik, een probleem optreden, dan zullen we bekijken of dit te wijten is aan een productiefout. Indien het om een productiefout gaat, zullen wij het matras kosteloos vervangen!

Let op:
De tijk (pillen, kapotte rits, halen) van het matras en schade door eigen toedoen, vallen niet onder deze garantie.
Voor geruilde matrassen begint de garantieperiode niet opnieuw, het blijft geldig vanaf de datum van de aankoop.

Droomidee 10 Jaar Garantie

Over Droomidee

Wij streven naar een heerlijke nachtrust die ook nog eens betaalbaar blijft. Wat ons betreft kan de laagste prijs niet gegarandeerd worden als je veel investeert in winkels of naamsbekendheid. Door een directe lijn met de fabriek, ons online kanaal en geautomatiseerde processen is de aanschaf van een goed matras voor een mooie prijs binnen handbereik! Zo laten we tegen een eerlijke prijs dromen uitkomen: zowel in nachtrust als in onze service.

Bovendien kies je jouw matras niet voor een jaar. Daarom wil je een matras dat bij jou past. Je kunt jouw Droomidee matras daarom 100 nachten thuis uitproberen.

10 Jaar Garantie Bed Droomidee

Klacht

Heb jij klachten over een Droomidee product en wil jij gebruik maken van de uitgebreide garantie? Bezoek dan de klachtenpagina op onze website. Wij denken graag met je me