5 jaar uitgebreide garantie!

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze matrassen dat we je het liefst levenslang garantie willen bieden. Helaas gaat een matras niet levenslang mee. Daarom geven wij je 5 jaar uitgebreide garantie! 

De losse matrassen die je in onze webshop vindt gaan gemiddeld 10 tot 14 jaar mee. Mocht er binnen de eerste 5 jaar een probleem optreden wat te wijten is aan een productiefout, dan vervangen wij het matras kosteloos*. Dit geldt alleen bij normaal gebruik van het matras. 

Let op

  • Wij geven alleen 5 jaar garantie op de losse matrassen in onze webshop. Deze garantie geldt niet op de boxsprings en de daarbijbehorende matrassen. 
  • De maximale belastbaarheid van de Comfort matrassen 80 kg per persoon. Bij de Luxe en Superior matrassen is dit 100kg. Bij een hogere belastbaarheid vervalt de garantie op kuilvorming.
  • De tijk (pillen, kapotte rits, halen) van het matras en schade door eigen toedoen vallen nooit onder de garantie.
  • Heb je jouw gekochte matras op een later moment omgeruild? Dan begint te garantieperiode niet opnieuw. De garantieperiode start vanaf de datum van aankoop.  

*De garantieperiode van jouw matras is 5 jaar. Voor elk jaar dat je jouw matras in gebruik hebt gaat er 10% van de aankoopwaarde af. Gebeurt er bijvoorbeeld iets met jouw matras wat te wijten is aan een productiefout 2 jaar na de aankoop, dan ontvang je van ons 80% van het aankoopbedrag terug. 

2 jaar garantie

Op de boxsprings, opbergbedden en daarbijbehorende matrassen bieden we een garantie van 2 jaar. Hetzelfde geldt voor de topmatrassen.

5 Jaar Garantie 5 Jaar 1 Droomidee

Over Droomidee

Wij streven naar een heerlijke nachtrust die ook nog eens betaalbaar blijft. Wat ons betreft kan de laagste prijs niet gegarandeerd worden als je veel investeert in winkels of naamsbekendheid. Door een directe lijn met de fabriek, ons online kanaal en geautomatiseerde processen is de aanschaf van een goed matras voor een mooie prijs binnen handbereik! Zo laten we tegen een eerlijke prijs dromen uitkomen: zowel in nachtrust als in onze service.

Bovendien kies je jouw matras niet voor een jaar. Daarom wil je een matras dat bij jou past. Je kunt jouw Droomidee matras daarom 100 nachten thuis uitproberen.

Droomidee Heeft Al Meer Dan 35.000 Matrassen Verkocht

Klacht

Heb jij klachten over een Droomidee product en wil jij gebruik maken van de uitgebreide garantie? Bezoek dan de klachtenpagina op onze website. Wij denken graag met je me