Prime Trans

Prime Trans is onze transportpartner. Zij zorgen ervoor dat jouw bestelling zorgvuldig en op klantvriendelijke wijze wordt afgeleverd. 

Prime Trans
052 730 40 32
[email protected]

droomidee bezorgpartner

Bezorgen in Nederland

Woonachtig in Nederland? Wij bezorgen geheel GRATIS door heel het land m.u.v. de Waddeneilanden.

Bezorgen in België

In België een Droomidee matras bestellen? Dat kan! Ook in België komen we GRATIS jouw matras leveren.

Bezorgen op de Waddeneilanden

Voor het bezorgen op de Waddeneilanden wordt er een extra bedrag in rekening gebracht door de vervoerder. Dit bedrag is afhankelijk van het eiland en de afmetingen van de bestelde product(en). Voor meer informatie, stuur ons gerust een berichtje!

Waar in huis wordt mijn bestelling geleverd?

Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden, hebben we met ons transportbedrijf de afspraak gemaakt om jouw bestelling tot achter de eerste drempel te bezorgen. Woon je op een hogere verdieping? Dan zal de vervoerder het tot aan de drempel op de begane grond brengen.

Retournemen van oude matrassen

Het retourneren van jouw oude Droomidee matras is helaas niet mogelijk. Wil je dat het matras gerecycled wordt? Breng deze dan naar de dichtstbijzijnde milieustraat.

Afhalen

Naast het bezorgen van je bestelling is het ook mogelijk om je bestelling bij Prime trans af te halen. Afhalen is gratis.

Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen over bezorgen en afhalen van jouw matras kunnen gevonden worden bij de meest gestelde vragen over bezorgen en afhalen.