Betaalmethoden

Betaalmethoden

Wij begrijpen dat wanneer je iets via internet bestelt dat het belangrijk is dat de betaling veilig en betrouwbaar gebeurt. Dit is dan ook de reden dat je bij ons de vrije keuze hebt om uit meerdere betaalmethodes te kiezen, waardoor we voor iedereen een geschikte manier van betalen hebben.


  • Direct en veilig via je eigen bank betalen zonder extra kosten met iDEAL
  • Betaling naar ons overmaken met een Bankoverschrijving
  • Binnen 14 dagen na ontvangst betalen met AfterPay
  • Via je creditcard betalen met MasterCard / Visa.
  • Betalen met de online betaaldienst PayPal
  • Aan de deur betalen met Pinnen of contant

 

7 pocket matras          7 pocket matras            7 pocket matras          7 pocket matras        

 

 

iDeal      7 pocket matras
iDeal is een van de meest gebruikte betaalmethodes in Nederland. De reden waarom iDeal zo populair is, is omdat je veilig en gemakkelijk via je eigen bank kan betalen, dat de betaling gelijk bij ons binnen is (waardoor we sneller je bestelling kunnen verwerken) en daarnaast mag niet elke website deze betaalmethode zomaar aanbieden, wat weer ten goede komt voor de betrouwbaarheid.

Als website moet je namelijk je iDeal betalingen onderbrengen bij een "internetkassa". Deze internetkassa beschikt over beveiligde verbindingen waarmee betalingen veilig gedaan kunnen worden. Naast het veilig betalen, controleert een internetkassa altijd of een website ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel en of de website aan alle eisen voldoet. Dat betekent dat niet zomaar iedere website in aanmerking komt voor het kunnen aanbieden van iDeal betalingen. Een aantal voorbeelden van internetkassa's zijn: Sisow, ICEPAY, Targetpay, Mollie, Ogone, Multisafepay en Mollie. Wij zijn aangesloten bij Pay.nl en zij zijn snel en betrouwbaar.
 

Vooruitbetaling met bankoverschrijving      7 pocket matras
Je krijgt van ons een bevestiging van de bestelling met de door jou gewenste betaalwijze Vooruitbetaling. Je verzoekt je bank door middel van een overschrijvingskaart of internetbankieren het factuurbedrag aan ons over te schrijven door middel van een SEPA overboeking. De snelste afhandeling van je bestelling vindt plaats indien je het bedrag overmaakt naar ons IBAN-rekeningnummer. Vergeet niet het bestelnummer van de bestelling te vermelden welke in de bevestigingsmail is vermeld. Bij de betaalmethode Vooruitbetaling wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan het soms enkele dagen duren voordat wij de order kunnen verzenden. Betalingen zonder ordernummer nemen ook meer tijd in beslag.
 

AfterPay - Veilig Achteraf Betalen      7 pocket matras
AfterPay voert voor Droomidee het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.

Je kan bij Droomidee betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kan je bestellen tot een bedrag van €1500,00.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. 
 

MasterCard & Visa - Creditcard      7 pocket matras
Bij Droomidee kan je betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa. Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing.Droomidee is geen partij in de relatie tussen jou en de kaartuitgever. Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor betaling met creditcard: uw bank zal dan de betaling autoriseren. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat je bestelling direct verzonden wordt.
 

Paypal      7 pocket matras
Deze betaalmethode is voor klanten die een Paypal account hebben. 
 

Betaling bij levering   
Voor de klanten die liever aan de deur willen willen pinnen of contant betalen, hebben wij de onder rembours optie. Het enige waar je rekening mee moet houden bij deze betaalmethode is dat ons transportbedrijf een remboursprovisie rekent voor het betalen aan de deur, dit heeft ermee te maken dat zij het geld moeten afstorten.
 

Betalen bij afhalen   
Klanten die een bestelling hebben geplaatst en hebben gekozen voor afhalen in, kunnen bij ons bij ons transportbedrijf zowel pinnen als contant betalen. Voor de klanten die liever aan de deur willen willen pinnen of contant betalen.

 

Veilig online betalen:
Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Pay betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om je bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden. Indien je nog vragen hebt over de verzend- en betaalopties van Droomidee dan kan je altijd contact met ons opnemen tijdens openingstijden via ons contactformulier.

Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.