Proefslapen & Retourneren (GRATIS)

LET OP!
Voordat je een retouraanvraag doet, kan je het beste eerst even op de volgende pagina kijken om er zeker van te zijn dat je bestelde product(en) niet geschikt voor je zijn: Klachten en Oplossingen.


Retourneren  (GRATIS)
Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij je de beste service! Door heldere en eerlijke informatie te verstrekken en de producten snel te leveren, proberen wij je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben je toch ontevreden over je aankoop? Geen probleem voor Droomidee®. Binnen 100 dagen na aankoop kan je je totaal betaalde bedrag terugkrijgen!

Retourneren op het moment van bezorgen  (GRATIS)
Indien je op het moment van de bezorging de aankoop niet voldoet aan je wensen, dan kan je de aankoop kosteloos terugsturen met de bezorger(s).

Retourneren nadat je aankoop bezorgd is   (GRATIS)
Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn over onze producten, maar mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan zal ons transportbedrijf je aankoop kosteloos bij je ophalen. 

Kosten bij retourneren  (GRATIS)
​Wij zijn graag helder over de kosten voor het retourneren zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ben je niet tevreden over je aankoop? Dan wordt deze kosteloos door ons transportbedrijf bij je opgehaald en krijg je het totaal betaalde bedrag retour!

Kosten bij retourneren kleine artikelen  (GRATIS)
Bij kleine artikelen liggen de retourkosten bij ons transportbedrijf dusdanig hoog, waardoor we vragen om de artikelen met de pakketdienst te retourneren. De kosten voor het terugsturen zullen wij vergoeden.
 

Belangrijke voorwaarden voor het retourneren
► Je bestelde product(en) moeten in de originele staat zijn zoals je ze hebt ontvangen. Dit betekent dat de product(en) niet beschadigd of vervuild mogen zijn.
► Je bestelde product(en) moeten (indien mogelijk) in de originele verpakking verpakt worden. Het belangrijkste is dat de product(en) zodanig verpakt worden dat ze niet beschadigd / vervuild raken.
► Retourneren kan binnen de aangegeven termijn van 100 dagen.


Waar kan ik een retouraanvraag doen?
Via de onderstaande link komt je op de pagina waar je een retouraanvraag kunt plaatsen.
Retouraanvraag

 

Conform Wetgeving "Koop op Afstand - 13 juni 2014" 
Je hebt conform de wetgeving een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen (bij Droomidee 100 dagen) de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.