Retourneren

LET OP!
Voordat je een retouraanvraag doet, kan je het beste eerst even op de volgende pagina kijken om er zeker van te zijn dat je bestelde product(en) niet geschikt voor je zijn: Klachten en Oplossingen.


Retourneren
Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, bieden wij je de beste service. Door heldere en eerlijke informatie te verstrekken en de producten snel te leveren, proberen wij je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ben je toch ontevreden over je aankoop? Geen probleem voor Droomidee®. Binnen 30 dagen na aankoop kan je je geld terugkrijgen.

Retourneren op het moment van bezorgen
Indien je op het moment van de bezorging de aankoop niet voldoet aan je wensen, dan kan je de aankoop kosteloos terugsturen met de bezorger(s).

Retourneren nadat je aankoop bezorgd is 
Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn over onze producten, maar mocht dit onverhoopt niet het geval zijn dan zal ons transportbedrijf je aankoop bij je ophalen. 

Kosten bij retourneren
Wij zijn graag helder over de kosten voor het retourneren zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Sinds 13 juni 2014 is er een nieuwe consumentenwetgeving "Koop op Afstand" ingegaan. Wij willen graag het retourneren gratis houden, alleen wij zijn genoodzaakt om de kosten deels te compenseren en dit deden wij voorheen door de betaalde bezorgkosten in te houden. Volgens de nieuwste regels mogen wij de bezorgkosten niet inhouden, maar wel kosten rekenen voor het retourneren. De kosten die wij in rekening brengen voor het retourneren staan gelijk aan de betaalde bezorgkosten. In de praktijk zal dit ertoe leiden dat wij bij een retournering het totaal betaalde bedrag minus de bezorgkosten zullen terugstorten / crediteren via dezelfde betaalmethode, omdat de kosten voor het retourneren gelijk staan aan de bezorgkosten. Indien je hier nog vragen over hebt dan horen wij dit graag via: [email protected] of via ons contactformulier 

Belangrijke voorwaarden voor het retourneren
► Je bestelde product(en) moeten in de originele staat zijn zoals je ze hebt ontvangen. Dit betekent dat de product(en) niet beschadigd of vervuild mogen zijn.
► Je bestelde product(en) moeten (indien mogelijk) in de originele verpakking verpakt worden. Het belangrijkste is dat de product(en) zodanig verpakt worden dat ze niet beschadigd / vervuild raken.
► Retourneren kan binnen de aangegeven termijn van 30 dagen.


Waar kan ik een retouraanvraag doen?
Via de onderstaande link komt je op de pagina waar je een retouraanvraag kunt doen.
Retouraanvraag