Een duurzaam matras? 

Duurzaamheid kan twee dingen betekenen: aan de ene kant kan het betekenen dat het matras op een duurzame wijze gefabriceerd is. Aan de andere kant kan duurzaamheid alles te maken hebben met de levensduur van het matras. 

Bij Droomidee geven we aandacht aan beide betekenissen: we produceren matrassen die lang meegaan en houden rekening met een duurzame productie.

Een lange levensduur 

De matrassen van Droomidee gaan ongeveer 10 tot 14 jaar mee. Precies om deze reden krijgen al onze klanten altijd 10 jaar garantie op onze producten, aangezien een duurzaam matras wat ons betreft ten minste 10 jaar mee moet kunnen gaan. 

Lijkt 10 tot 14 jaar in jouw opzicht niet lang genoeg en kom je een online matrassenwinkel tegen die een nog langere levensduur garandeert? Dan denken wij dat dit niet helemaal klopt. Matrassen gaan nu eenmaal, hoe hoog de kwaliteit ook is, nooit eindeloos mee.

Duurzame productie 

Onze matrassen zijn milieubewust geproduceerd. Wij vinden het namelijk belangrijk om goed om te gaan met de natuur en de producten waarmee we werken.

Recyclebaar matras van Droomidee

In Nederland worden per jaar ongeveer 1,5 miljoen matrassen weggegooid. In heel Europa gaat het jaarlijks zelfs om 35 miljoen matrassen. Wij proberen, door onze matrassen recyclebaar te maken, ons steentje bij te dragen en geen onderdeel te zijn van deze berg huishoudelijk stortafval. De matrassen die wij verkopen zijn 100% recyclebaar. Als eigenaar van zo’n recyclebaar matras zul je hier niets van merken; al onze matrassen zijn van hoge kwaliteit!

Online een duurzaam matras kopen

Ben jij op zoek naar een duurzaam matras die lang meegaat en 100% recyclebaar is? Dan zit je goed bij Droomidee!

Bestel een matras en maak automatisch gebruik van onze services zoals 10 jaar garantie, 100 dagen proefslapen en gratis bezorgen en retourneren. 

Wil je meer informatie over het door jou gekozen duurzame matras? Je vindt heel veel informatie op onze website of je kunt je vraag stellen bij onze klantenservice. Droomidee helpt je graag bij het vinden van het perfecte matras voor jou!

Jouw eigen droommatras

   159 429

  De samenstelling is aan jou; wij zorgen voor de kwaliteit.

  Wissen
  Droomidee matras
  Jouw eigen droommatras

  Inclusief luxe tijk en 7 zone pocketvering

  Totaal 159

  Vanaf maandag 24 januari bezorgd!

  Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: