Pocketvering Matras 120x200

Our Advice
Ruler
Ruler
22 cm dik 120x200 cm

7 Zone Pocketvering Matras

 • 22 cm dik
 • Koudschuim
 • Tot 100 kg per persoon
 • Medium tot Stevig
 • 399,- 184,-

Our Advice
Ruler
Ruler
22 cm dik 120x200 cm

7 Zone Pocketvering Matras

 • 22 cm dik
 • Traagschuim en Koudschuim
 • Tot 100 kg per persoon
 • Traagschuim zijde en Koudschuim zijde
 • 439,- 224,-

Our Advice
Ruler
Ruler
18 cm dik 120x200 cm

7 Zone Pocketvering Matras

 • 18 cm dik
 • Koudschuim
 • Tot 80 kg per persoon
 • Stevig
 • 319,- 154,-

7 plaatsen comfort - verdeeld over 120x200 centimeter

In het matras 120x200 bevinden zich zeven verschillende gebieden waar naar extra comfort wordt gekeken, deze zones worden ook wel comfortzones genoemd. Deze zones bevinden zich voornamelijk ter hoogte van de schouder en heup. Op die plaatsen voelt het matras zachter aan, waardoor het comfort toeneemt. Hierdoor ligt u met een rechte rugwervel op de matras, waardoor lichamelijke klachten zullen worden voorkomen.

Twijfelaar matras

​Het 120x200 centimeter matras past perfect op een twijfelaar. De twijfelaar komt vaak terug in wat kleinere kamers, zoals studentenkamers. Ook voor de twijfelaar geeft de 7 zone comfortlaag de perfecte nachtrust. Heeft u een twijfelaar? Twijfel dan niet langer en schaf dit 120x200 matras aan.

Waarom kiezen voor een pocketvering matras?

Een pocketveringmatras bevat een groot aantal springveren. Deze springveren zorgen voor een goede ondersteuning aan het lichaam. Ook al bevat een binnenveringsmatras ook springveren, een pocketveringmatras is toch de meer comfortabele optie. Bij een pocketveringmatras zijn de springveren namelijk per stuk verpakt in een zakje. Hierdoor kunnen de veren individueel van elkaar veren en raken ze elkaar niet als er druk op uitgeoefend wordt. Als je er op ligt zal je de veren daardoor niet "horen". En misschien nog wel belangrijker: de verpakte veren zijn niet "voelbaar". Je ligt dus aanmerkelijk prettiger. Er zijn echter nog veel meer redenen om te kiezen voor een pocketveringmatras van Droomidee voor je twijfelaar. Wij zetten de voordelen op een rijtje:

► Perfecte lichaamsondersteuning door het 7-Zones Pocketveringsysteem 
► Fris en gezond wakker worden, keer op keer. 
► Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Perfecte lichaamsondersteuning door het 7 Zone Systeem

De matrassen van Droomidee maken gebruik van het zogenaamde 7 Zone systeem. Dit wil zeggen dat het matras opgedeeld is in een aantal zones. In elke zone wisselt de dikte van de springveren. Hierdoor zal het matras op bepaalde plaatsen steviger en op andere plaatsen juist zachter aanvoelen. Het voordeel hiervan is dat ieder onderdeel van het lichaam goede ondersteuning krijgt. Je ligt hierdoor altijd heel stabiel. Je zult merken dat je veel meer uitgerust bent als je slaapt op een 7 Zone matras. Ook voor iedereen die snel last heeft van nek- en rugklachten is dit matras een echte aanrader. Dankzij de goede ondersteuning zal je merken dat je klachten niet alleen afnemen maar in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen.

Fris en gezond wakker worden - keer op keer

Een pocketveringmatras bevat dankzij de afzonderlijk verpakte springveren veel "lucht". Hierdoor blijft het lichaam ook tijdens de slaap optimaal geventileerd. Het matras voelt koeler aan en je zult minder last hebben van transpireren. Het overtollige lichaamsvocht wordt bovendien uitstekend geabsorbeerd en via de onderkant van de matras weer afgevoerd. Het matras blijft hierdoor zowel van buiten als van binnen "droog". Andere matrassen met een minder goede vochtregulatie gaan vaak minder lang mee omdat het vocht in de matras de kwaliteit aantast. Een pocketveringmatras kan dankzij de goede vochtregulerende eigenschappen wel 10 tot 14 jaar mee.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Bij Droomidee ben je niet beperkt in je keuze voor een comfortabel matras. Ook voor je twijfelaar kan je namelijk kiezen voor verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit verschillende diktes tot en met 22 centimeter. De 22 centimeter-variant is bovendien leverbaar in twee uitvoeringen. De uitvoering met aan beide zijden koudschuim en een uitvoering met aan één kant koudschuim en aan één kant traagschuim.

Gratis bezorging & retour

Altijd gratis bezorging en retour in Nederland! Als ons matras niet bevalt, kost het je niets. Ervaar zonder risico een nieuw matras.

10 jaar uitgebreide garantie

Wat betekent uitgebreide garantie? Het maakt niet uit of je matras in jaar 1 of jaar 9 niet meer aan de eisen voldoet, je krijgt altijd een premium service!

100 nachten heerlijk proefslapen

Ruim 97% van onze klanten slaapt heerlijk en dat betekent dat de kans dat je niet tevreden bent over ons matras slechts 3% is. Maak gebruik van onze 100 dagen proefslapen en ervaar wat een goede nachtrust voor je kan betekenen.

Laagste prijsgarantie

Een besparing op de kwaliteit van onze matrassen en onze service, zal ten koste gaan van je nachtrust en de ervaring met ons. Daarom besparen we alleen op alles daaromheen om de laagste prijs garantie te kunnen bieden.

Laagste prijsgarantie

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit en dit is terug te zien in het heerlijke comfort en de duurzaamheid van onze matrassen.

Premium klantenservice

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Wij geven je altijd premium service! We zijn dagelijks bereikbaar per telefoon en email.

Comfort & support

Ieder matras is ontworpen om je de beste ondersteuning en comfort te bieden voor een ontspannen nacht.

 • Webshop Trademark
 • Webshop Trademark
 • Webshop Trademark
Paypal