Pocketvering Matras 120x200

7 Zone Pocketvering Matras


Hoe functioneert een Pocketvering Matras?
Een matras dat pocketvering heeft, bestaat voornamelijk uit springveren. Deze springveren zijn allemaal apart verpakt in een textiel zakje waardoor ze elkaar niet raken en dus veel langer meegaan.

Voor de mensen die twijfelen over de afmetingen van hun matras maar niet over het comfort: dit 120x200 matras heeft de zogenaamde ‘zeven zone pocketvering’. Dit houdt in dat verschillende delen van het matras dikkere of dunnere springveren hebben, waardoor het matras harder of zachter aanvoelt. Dit is belangrijk om je ruggengraat recht te houden tijdens het slapen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 120x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 13 beoordeling(en).
Bestellen
€319,00 €154,00
7 Zone Pocketvering Matras 120x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 20 beoordeling(en).
Bestellen
€399,00 €184,00
7 Zone Pocketvering Matras 120x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 25 beoordeling(en).
Bestellen
€439,00 €224,00


Vergelijking-Matrassen-120x200

120x200 centimeter matras - verschillende diktes

Onze 120x200 cm matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. De dikste variant van dit matras is 22 centimeter. In 22 centimeter dikte hebben we een variant met aan beide kanten koudschuim en een variant met aan één kant 'traagschuim' (ook wel NASA, visco elastisch, memory foam genoemd) en aan de andere kant koudschuim. Dit matras geeft een nog betere ondersteuning, aangezien dit schuim de vorm van uw lichaam aanneemt en een drukverlichtende werking heeft. Naast deze variant is er ook nog een matras 120x200 centimeter met een dikte van 18 centimeter.  

7 plaatsen comfort - verdeeld over 120x200 centimeter

In het matras 120x200 bevinden zich zeven verschillende gebieden waar naar extra comfort wordt gekeken, deze zones worden ook wel comfortzones genoemd. Deze zones bevinden zich voornamelijk ter hoogte van de schouder en heup. Op die plaatsen voelt het matras zachter aan, waardoor het comfort toeneemt. Hierdoor ligt u met een rechte rugwervel op de matras, waardoor lichamelijke klachten zullen worden voorkomen.

Twijfelaar matras

​Het 120x200 centimeter matras past perfect op een twijfelaar. De twijfelaar komt vaak terug in wat kleinere kamers, zoals studentenkamers. Ook voor de twijfelaar geeft de 7 zone comfortlaag de perfecte nachtrust. Heeft u een twijfelaar? Twijfel dan niet langer en schaf dit 120x200 matras aan.

Waarom kiezen voor een pocketvering matras?

Een pocketveringmatras bevat een groot aantal springveren. Deze springveren zorgen voor een goede ondersteuning aan het lichaam. Ook al bevat een binnenveringsmatras ook springveren, een pocketveringmatras is toch de meer comfortabele optie. Bij een pocketveringmatras zijn de springveren namelijk per stuk verpakt in een zakje. Hierdoor kunnen de veren individueel van elkaar veren en raken ze elkaar niet als er druk op uitgeoefend wordt. Als je er op ligt zal je de veren daardoor niet ‘horen’. En misschien nog wel belangrijker: de verpakte veren zijn niet ‘voelbaar’. Je ligt dus aanmerkelijk prettiger. Er zijn echter nog veel meer redenen om te kiezen voor een pocketveringmatras van Droomidee voor je twijfelaar. Wij zetten de voordelen op een rijtje:

► Perfecte lichaamsondersteuning door het 7-Zones Pocketveringsysteem 
► Fris en gezond wakker worden, keer op keer. 
► Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Perfecte lichaamsondersteuning door het 7 Zone Systeem

De matrassen van Droomidee maken gebruik van het zogenaamde 7 Zone systeem. Dit wil zeggen dat het matras opgedeeld is in een aantal zones. In elke zone wisselt de dikte van de springveren. Hierdoor zal het matras op bepaalde plaatsen steviger en op andere plaatsen juist zachter aanvoelen. Het voordeel hiervan is dat ieder onderdeel van het lichaam goede ondersteuning krijgt. Je ligt hierdoor altijd heel stabiel. Je zult merken dat je veel meer uitgerust bent als je slaapt op een 7 Zone matras. Ook voor iedereen die snel last heeft van nek- en rugklachten is dit matras een echte aanrader. Dankzij de goede ondersteuning zal je merken dat je klachten niet alleen afnemen maar in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen.

Fris en gezond wakker worden - keer op keer

Een pocketveringmatras bevat dankzij de afzonderlijk verpakte springveren veel ‘lucht’. Hierdoor blijft het lichaam ook tijdens de slaap optimaal geventileerd. Het matras voelt koeler aan en je zult minder last hebben van transpireren. Het overtollige lichaamsvocht wordt bovendien uitstekend geabsorbeerd en via de onderkant van de matras weer afgevoerd. Het matras blijft hierdoor zowel van buiten als van binnen ‘droog’. Andere matrassen met een minder goede vochtregulatie gaan vaak minder lang mee omdat het vocht in de matras de kwaliteit aantast. Een pocketveringmatras kan dankzij de goede vochtregulerende eigenschappen wel 10 tot 14 jaar mee.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Bij Droomidee ben je niet beperkt in je keuze voor een comfortabel matras. Ook voor je twijfelaar kan je namelijk kiezen voor verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit verschillende diktes tot en met 22 centimeter. De 22 centimeter-variant is bovendien leverbaar in twee uitvoeringen. De uitvoering met aan beide zijden koudschuim en een uitvoering met aan één kant koudschuim en aan één kant traagschuim.