Matras 120x200

7 Zone Pocketvering Matras


Wat is een Pocketvering Matras?
Een pocketvering matras bestaat uit een groot aantal springveren die verpakt zijn in een zakje. Het zakje om de veren zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder "voelbaar" wordt.

Het matras dat u nodig heeft voor een twijfelaar, het zogenaamde twijfelaar matras, is het matras 120x200 centimeter. Droomidee heeft een aantal varianten pocketvering matrassen in 120x200.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 120x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 12 beoordeling(en).
Bestellen
€319,00 €154,00
7 Zone Pocketvering Matras 120x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 18 beoordeling(en).
Bestellen
€399,00 €184,00
7 Zone Pocketvering Matras 120x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 24 beoordeling(en).
Bestellen
€439,00 €224,00


Vergelijking-Matrassen-120x200

Verschillende diktes

De dikste variant van dit matras is 22 centimeter. In 22cm centimeter dikte hebben we een variant met aan beide kanten koudschuim en een variant met aan één kant 'traagschuim' (ook wel NASA, visco elastisch, memory foam genoemd) en aan de andere kant koudschuim. Dit matras geeft een nog betere ondersteuning, aangezien dit schuim de vorm van uw lichaam aanneemt en een druk verlichtende werking heeft. Naast deze variant is er ook nog een matras 120x200 centimeter met een dikte van 18 centimeter. 

Alle 120x200 centimeter matrassen van Droomidee zijn zogenaamde ‘7 Zone Pocketvering Matrassen’. Deze matrassen bestaan uit een groot aantal in zakjes verpakte springveren. Extra comfort, levensduur en ventilatie is het fijne gevolg hiervan.

Zeven plaatsen met comfort

In het matras 120x200 bevinden zich zeven verschillende gebieden waar naar extra comfort wordt gekeken, deze zones worden ook wel comfortzones genoemd. Deze zones bevinden zich voornamelijk ter hoogte van de schouder en heup. Op die plaatsen voelt het matras zachter aan, waardoor het comfort toeneemt. Hierdoor ligt u met een rechte rugwervel op de matras, waardoor lichamelijke klachten zullen worden voorkomen.

​Het ideale matras, ook voor je twijfelaar

​Droomidee onderscheidt zich door een zeer compleet assortiment. Ook voor de wat minder gebruikelijke afmetingen is er een optie. Heb je bijvoorbeeld een twijfelaar? Dan is het matrasformaat 120x200 cm een geschikte keuze. Dit pocketveringmatras biedt jouw lichaam de juiste ondersteuning voor een ontspannen nachtrust.  

Waarom kiezen voor een pocketvering matras?

Een pocketveringmatras bevat een groot aantal springveren. Deze springveren zorgen voor een goede ondersteuning aan het lichaam. Ook al bevat een binnenveringsmatras ook springveren, een pocketveringmatras is toch de meer comfortabele optie. Bij een pocketveringmatras zijn de springveren namelijk per stuk verpakt in een zakje. Hierdoor kunnen de veren individueel van elkaar veren en elkaar niet raken als er druk op uitgeoefend wordt. Als je er op ligt zal je de veren daardoor niet ‘horen’. En misschien nog wel belangrijker: de verpakte veren zijn niet ‘voelbaar’. Je ligt dus aanmerkelijk prettiger. Er zijn echter nog veel meer redenen om te kiezen voor een pocketveringmatras van Droomidee voor je twijfelaar. Wij zetten de voordelen op een rijtje:

► Perfecte lichaamsondersteuning dankzij het 7 Zone systeem. 
► Fris en gezond wakker worden, keer op keer. 
► Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Perfecte lichaamsondersteuning dankzij het 7 Zone systeem

De matrassen van Droomidee maken gebruik van het zogenaamde 7 Zone systeem. Dit wil zeggen dat het matras opgedeeld is in een aantal zones. In elke zone wisselt de dikte van de springveren. Hierdoor zal het matras op bepaalde plaatsen steviger en op andere plaatsen juist zachter aanvoelen. Het voordeel hiervan is dat ieder onderdeel van het lichaam goede ondersteuning krijgt. Je ligt hierdoor altijd heel stabiel. Je zult merken dat je veel meer uitgerust bent als je slaapt op een 7 Zone matras. Ook voor iedereen die snel last heeft van nek- en rugklachten is dit matras een echte aanrader. Dankzij de goede ondersteuning zal je merken dat je klachten niet alleen afnemen maar in veel gevallen zelfs helemaal verdwijnen.

Fris en gezond wakker worden, keer op keer

Een pocketveringmatras bevat dankzij de afzonderlijk verpakte springveren veel ‘lucht’. Hierdoor blijft het lichaam ook tijdens de slaap optimaal geventileerd. Het matras voelt koeler aan en je zult minder last hebben van transpireren. Het overtollige lichaamsvocht wordt bovendien uitstekend geabsorbeerd en via de onderkant van de matras weer afgevoerd. Het matras blijft hierdoor zowel van buiten als van binnen ‘droog’. Andere matrassen met een minder goede vochtregulatie gaan vaak minder lang mee omdat het vocht in de matras de kwaliteit aantast. Een pocketveringmatras kan dankzij de goede vochtregulerende eigenschappen wel 10 tot 14 jaar mee.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Bij Droomidee ben je niet beperkt in je keuze voor een comfortabel matras. Ook voor je twijfelaar kan je namelijk kiezen voor verschillende uitvoeringen. Je kunt kiezen uit verschillende diktes tot en met 22 centimeter. De 22 centimeter-variant is bovendien leverbaar in twee uitvoeringen. De uitvoering met aan beide zijden koudschuim en een uitvoering met aan één kant koudschuim en aan één kant traagschuim.