Pocketvering Matras 140x200


Welke vragen heeft bijna iedere bezoeker? 

 Ik zie door de matrassen het bos niet meer (er is teveel keuze op internet), hoe moet ik kiezen?
 Welk soort matras en wat voor model is de beste keuze en waar doe ik goed aan? 
 Hoe bepaal ik hoeveel ik uitgeef? Kies ik nu een duur matras of juist voor een goedkope?
 Waarom wordt bijna hetzelfde matras bij de een voor 4x de prijs verkocht dan dan bij de ander?
 Ik zie matrassen van honderden tot duizenden euro's, zijn die dan ook zoveel malen beter? 
✅ Waarom zijn jullie matrassen de beste keuze voor mij?

Gelukkig hebben wij antwoord op al je vragen! Kijk snel op onze meest gestelde vragen pagina

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 140x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 10 beoordeling(en).
Bestellen
€369,00 €184,00
7 Zone Pocketvering Matras 140x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 30 beoordeling(en).
Bestellen
€459,00 €218,00
7 Zone Pocketvering Matras 140x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 41 beoordeling(en).
Bestellen
€499,00 €268,00


Vergelijking-Matrassen-140x200

Een Pocketvering Matras - Wat is het?

In het kort: een matras met heel veel individueel verpakte springveren. Dat ze verpakt zijn is hierbij erg belangrijk. Dit voorkomt slijtage, gepiep of gekraak, en het gevoel dat je in je rug wordt geprikt.

Een matras van 140x200 zit qua afmetingen overal net tussen in. Een groot eenpersoonsbed of een klein tweepersoonsbed; wij van Droomidee geven alleen om de kwaliteit. En met de zeven comfortzones die dit matras bezit, zit dat in ieder geval goed.

Matras 140x200

De afmetingen voor een tweepersoonsbed begint bij 140 bij 200 centimeter. Bij een bed van 140x200 zoekt u natuurlijk een geschikt matras. Logisch, want ruim een derde van uw leven brengt u door op een matras. Bij Droomidee bent u aan het juiste adres voor een matras 140x200 centimeter. Wij hebben voor u een aantal varianten van 140x200 matrassen in de aanbieding en hebben voor ieder wat wils. Kijk voor de verschillende diktes zorgvuldig naar de beschrijvingen bij de producten.

Traagschuim

Je kunt bij Droomidee kiezen voor een pocketvering matras met ‘traagschuim’ (ook wel NASA, visco elastisch, memory foam genoemd). Een matras 140x200 centimeter met traagschuim geeft een nog betere ondersteuning, aangezien dit schuim de vorm van je lichaam aanneemt en een druk verlichtende werking heeft. Dit schuim wordt ook veel in ziekenhuisbedden gebruikt en wordt medisch veel geadviseerd. Gecombineerd met het groot aantal springveren, die in de matras verpakt zitten in kleine zakjes, zorgt deze variant voor het optimale comfort.

Nog meer voordelen

Alle Droomidee matrassen 140x200 zorgen daarnaast voor een goede verdeling van uw gewicht, hierdoor voelt u geen zware druk op één van uw gewrichten. Een ander voordeel van een pocketvering matras is dat het een langere levensduur heeft dan een schuimmatras of een bonellveringsmatras. Gemiddeld genomen blijven de matrassen hieronder 10 tot 14 jaar in een goede staat. Een derde en laatste voordeel aan een pocketvering matras 140x200 is dat kuilvorming praktisch niet voor komt, hierdoor ligt u altijd met een rechte rug op uw matras.​

Ontspannen wakker worden op je matras van 140 bij 200 cm

De standaardmaat voor een tweepersoonsbed is 140x200 cm. Ben je op zoek naar een comfortabele matras waar je jaren van kunt genieten? Waarom dan niet kiezen voor een pocketvering matras van Droomidee? Wij leggen je uit wat het voordeel is van een pocketveringmatras ten opzichte van een binnenveringsmatras.

Hoe werkt het pocketveringmatras met 7 zones?

Alle pocketveringmatrassen van Droomidee zijn gemaakt volgens het 7 Zones systeem. Dit wil zeggen dat het matras opgedeeld is in 7 verschillende zones met elk een andere eigenschap. En dat geldt natuurlijk ook voor het 140x200 centimeter matras. De ene zone bevat dikkere springveren dan de andere en als gevolg hiervan zal het matras niet overal hetzelfde aanvoelen. En dit is eigenlijk heel logisch wanneer je bedenkt dat je lichaam ook niet op elk punt even zwaar is. De verschillende zones geven elk onderdeel van het lichaam de ondersteuning die het nodig heeft om de ruggengraat juist te positioneren. Om het lichaam in een gezonde, ergonomisch verantwoorde houding te laten rusten is een 7 Zone matras eigenlijk een must.

Net als een binnenveringsmatras bestaat een pocketveringmatras uit een groot aantal springveren. Deze veren bieden het lichaam een goede ondersteuning omdat het lichaam relatief stabiel blijft tijdens de slaap. Bij een pocketveringmatras zijn deze springveren echter ook nog eens per stuk verpakt in een soort zakje. Dankzij deze zakjes kunnen de veren individueel van elkaar veren en elkaar niet raken. Het voordeel hiervan is dat je, wanneer je er op ligt, je gewicht beter verdeeld wordt, het comfortabeler ligt en je de veren niet kunt voelen. Verder heb je geen last van hinderlijk ‘geploink’ van de veren want ze zijn vrijwel geluidloos.

7 Zones zorgen voor drukverlichting

Alle pocketveringmatrassen van Droomidee zijn gemaakt volgens het 7 Zones systeem. Dit wil zeggen dat het matras opgedeeld is in 7 verschillende zones met elk een andere eigenschap. De ene zone bevat dikkere springveren dan de andere en als gevolg hiervan zal het matras niet overal hetzelfde aanvoelen. En dit is eigenlijk heel logisch wanneer je bedenkt dat je lichaam ook niet op elk punt even zwaar is. De verschillende zones geven elk onderdeel van het lichaam de ondersteuning die het nodig heeft om de ruggengraat juist te positioneren. Om het lichaam in een gezonde, ergonomisch verantwoorde houding te laten rusten is een 7 Zone matras eigenlijk een must.

Beschikbaar in verschillende comfortniveaus

Omdat geen mens hetzelfde is, zijn de matrassen van het 140x200 centimeter formaat beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Niet alleen kan je kiezen uit verschillende diktes, je hebt ook de keuze uit koudschuim en traagschuim. Een pocketveringmatras met koudschuim is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig. Wil je echt het beste van het beste? Dan kan je kiezen voor een pocketveringmatras met traagschuim. Dit materiaal vormt zich naar je lichaam biedt van alle materialen de meest optimale ondersteuning aan het lichaam.

Bij Droomidee kan je kiezen voor een pocketvering matras met ‘traagschuim’ (ook wel NASA, visco elastisch, memory foam genoemd). Een matras 140x200 centimeter met traagschuim geeft een nog betere ondersteuning, aangezien dit schuim de vorm van je lichaam aanneemt en een druk verlichtende werking heeft. Dit schuim wordt ook veel in ziekenhuisbedden gebruikt en wordt medisch veel geadviseerd. Gecombineerd met het groot aantal springveren, die in de matras verpakt zitten in kleine zakjes, zorgt deze variant voor het optimale comfort.

Een pocketveringmatras gaat langer mee

Een 7 Zone pocketveringmatras is comfortabel en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Maar waarom zou je investeren in een pocketveringmatras dat relatief duurder is dan een standaardmatras? Het antwoord is eenvoudig: een pocketveringmatras gaat veel langer mee. Gemiddeld doe je wel 10 tot 14 jaar met dit type matras. En gedurende deze tijd blijft het comfort en de kwaliteit behouden dankzij de pocketvering. De veren zijn uitzonderlijk stevig en zullen niet inzakken. Het pocketveringsysteem zorgt er bovendien voor dat het matras goed ventileert. Tussen de verpakte springveren zit namelijk veel lucht waardoor het matras beter ventileert dan elk ander matras. Verder is dit matras in staat om het vocht niet alleen op te nemen maar ook via de onderzijde weer af te voeren en zo blijft het matras droog. Dankzij deze eigenschap zal het matras ook na jaren slaapplezier nog fris zijn en jou een gezonde nachtrust geven.