Matras 140x200

7 Zone Pocketvering Matras


Wat is een Pocketvering Matras?
Een pocketvering matras bestaat uit een groot aantal springveren die verpakt zijn in een zakje. Het zakje om de veren zorgt ervoor dat de veren elkaar niet kunnen raken en dat de veer minder "voelbaar" wordt.

Het matras met de kleinste afmetingen in het assortiment van Droomidee is het matras 140x200 (BxL). Dit matras 140x200 is verkrijgbaar in verschillende hoogtes met verschillende comfortlagen waarbij het dikste matras 22 centimeter dik is. Alle 140x200 centimeter matrassen van Droomidee zijn ‘7 Zone Pocketvering Matrassen’. Deze matrassen bestaan uit een groot aantal springveren, die allemaal verpakt zijn in zakjes en die in verschillende zones zijn verdeelt. Deze combinatie zorgt voor extra comfort, goede ventilatie en een langere levensduur.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 140x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 9 beoordeling(en).
Bestellen
€369,00 €184,00
7 Zone Pocketvering Matras 140x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 28 beoordeling(en).
Bestellen
€459,00 €218,00
7 Zone Pocketvering Matras 140x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 40 beoordeling(en).
Bestellen
€499,00 €268,00


Vergelijking-Matrassen-140x200

Matras 140x200

De afmetingen voor een tweepersoonsbed begint bij 140 bij 200 centimeter. Bij een bed van 140x200 zoekt u natuurlijk een geschikt matras. Logisch, want ruim een derde van uw leven brengt u door op een matras. Bij Droomidee bent u aan het juiste adres voor een matras 140x200 centimeter. Wij hebben voor u een aantal varianten van 140x200 matrassen in de aanbieding en hebben voor ieder wat wils. Kijk voor de verschillende diktes zorgvuldig naar de beschrijvingen bij de producten.

Traagschuim

U kunt bij Droomidee kiezen voor een pocketvering matras met ‘traagschuim’ (ook wel NASA, visco elastisch, memory foam genoemd). Een matras 140x200 centimeter met traagschuim geeft een nog betere ondersteuning, aangezien dit schuim de vorm van uw lichaam aanneemt en een druk verlichtende werking heeft. Dit schuim wordt ook veel in ziekenhuisbedden gebruikt en wordt medisch veel geadviseerd. Gecombineerd met het groot aantal springveren, die in de matras verpakt zitten in kleine zakjes, zorgt deze variant voor het optimale comfort.

Nog meer voordelen

Alle Droomidee matrassen 140x200 zorgen daarnaast voor een goede verdeling van uw gewicht, hierdoor voelt u geen zware druk op één van uw gewrichten. Een ander voordeel van een pocketvering matras is dat het een langere levensduur heeft dan een schuimmatras of een bonellveringsmatras. Gemiddeld genomen blijven de matrassen hieronder 10 tot 14 jaar in een goede staat. Een derde en laatste voordeel aan een pocketvering matras 140x200 is dat kuilvorming praktisch niet voor komt, hierdoor ligt u altijd met een rechte rug op uw matras.​

Ontspannen wakker worden op je matras van 140 bij 200 cm

​De standaardmaat voor een tweepersoonsbed is 140x200 cm. Ben je op zoek naar een comfortabele matras waar je jaren van kunt genieten? Waarom dan niet kiezen voor een pocketvering matras van Droomidee? Wij leggen je uit wat het voordeel is van een pocketveringmatras ten opzichte van een binnenveringsmatras.

​​Hoe werkt een pocketveringmatras?

Net als een binnenveringsmatras bestaat een pocketveringmatras uit een groot aantal springveren. Deze veren bieden het lichaam een goede ondersteuning omdat het lichaam relatief stabiel blijft tijdens de slaap. Bij een pocketveringmatras zijn deze springveren echter ook nog eens per stuk verpakt in een soort zakje. Dankzij deze zakjes kunnen de veren individueel van elkaar veren en elkaar niet raken. Het voordeel hiervan is dat je, wanneer je er op ligt, je gewicht beter verdeeld wordt, het comfortabeler ligt en je de veren niet kunt voelen. Verder heb je geen last van hinderlijk ‘geploink’ van de veren want ze zijn vrijwel geluidloos.

7 Zones zorgen voor drukverlichting

Alle pocketveringmatrassen van Droomidee zijn gemaakt volgens het 7 Zones systeem. Dit wil zeggen dat het matras opgedeeld is in 7 verschillende zones met elk een andere eigenschap. De ene zone bevat dikkere springveren dan de andere en als gevolg hiervan zal het matras niet overal hetzelfde aanvoelen. En dit is eigenlijk heel logisch wanneer je bedenkt dat je lichaam ook niet op elk punt even zwaar is. De verschillende zones geven elk onderdeel van het lichaam de ondersteuning die het nodig heeft om de ruggengraat juist te positioneren. Om het lichaam in een gezonde, ergonomisch verantwoorde houding te laten rusten is een 7 Zone matras eigenlijk een must.

Beschikbaar in verschillende comfortniveaus

Omdat geen mens hetzelfde is, zijn de matrassen van dit formaat beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Niet alleen kan je kiezen uit verschillende diktes, je hebt ook de keuze uit koudschuim en traagschuim. Een pocketveringmatras met koudschuim is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig. Wil je echt het beste van het beste? Dan kan je kiezen voor een pocketveringmatras met traagschuim. Dit materiaal vormt zich naar je lichaam biedt van alle materialen de meest optimale ondersteuning aan het lichaam.

Een pocketveringmatras gaat langer mee

Goed, een 7 Zone pocketveringmatras is comfortabel en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Maar waarom zou je investeren in een pocketveringmatras dat relatief duurder is dan een standaardmatras? Het antwoord is eenvoudig: een pocketveringmatras gaat veel langer mee. Gemiddeld doe je wel 10 tot 14 jaar met dit type matras. En gedurende deze tijd blijft het comfort en de kwaliteit behouden dankzij de pocketvering. De veren zijn uitzonderlijk stevig en zullen niet inzakken. Het pocketveringsysteem zorgt er bovendien voor dat het matras goed ventileert. Tussen de verpakte springveren zit namelijk veel lucht waardoor het matras beter ventileert dan elk ander matras. Verder is dit matras in staat om het vocht niet alleen op te nemen maar ook via de onderzijde weer af te voeren en zo blijft het matras droog. Dankzij deze eigenschap zal het matras ook na jaren slaapplezier nog fris zijn en jou een gezonde nachtrust geven.