Pocketvering Matras 90x200


Welke vragen heeft bijna iedere bezoeker? 

 Ik zie door de matrassen het bos niet meer (er is teveel keuze op internet), hoe moet ik kiezen?
 Welk soort matras en wat voor model is de beste keuze en waar doe ik goed aan? 
 Hoe bepaal ik hoeveel ik uitgeef? Kies ik nu een duur matras of juist voor een goedkope?
 Waarom wordt bijna hetzelfde matras bij de een voor 4x de prijs verkocht dan dan bij de ander?
 Ik zie matrassen van honderden tot duizenden euro's, zijn die dan ook zoveel malen beter? 
✅ Waarom zijn jullie matrassen de beste keuze voor mij?

Gelukkig hebben wij antwoord op al je vragen! Kijk snel op onze meest gestelde vragen pagina

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Lijst Rooster
7 Zone Pocketvering Matras 90x200 x 18 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 11 beoordeling(en).
Bestellen
€259,00 €128,00
7 Zone Pocketvering Matras 90x200 x 22 cm
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 17 beoordeling(en).
Bestellen
€329,00 €158,00
7 Zone Pocketvering Matras 90x200 x 22 cm + Traagschuim / NASA / Memory
Dit 7 Zone Pocketveermatras is van hoogwaardige Europese kwaliteit en is in diverse maten ..
Gebaseerd op 42 beoordeling(en).
Bestellen
€369,00 €194,00


Vergelijking-Matrassen-90x200

Hoe werkt een Pocketvering Matras?

Een matras met pocketvering bestaat uit springveren die in een stoffen zakje zitten. Dit betekent dat de individuele springveren elkaar nooit kunnen raken en dus langer zullen meegaan.

In Nederland is het matras van 90 bij 200 centimeter de standaard. Uiteraard heeft Droomidee deze dan ook in het assortiment. Deze breedte is verkrijgbaar in 18 en 22 centimeter dik. Bij het matras van 22 centimeter kun je kiezen voor twee kanten koudschuim, of een combinatie van koud- en traagschuim. Ook dit matras heeft zeven comfortzones, wat extra comfort en ventilatie brengt.

Meer dan alleen comfort

De 7 Zone Pocketvering matrassen brengen meer dan alleen extra comfort en een betere ventilatie. Zo is de levensduur van het matras met zeven comfortzones langer dan bij een willekeurig ander matras, het matras gaat gemiddeld 10 tot 14 jaar mee. Daarnaast beschikt het 7 Zone Pocketvering matras 90x200 over een goede stabilisatie waarmee bijvoorbeeld ‘kuilvorming’ wordt tegengegaan. Door kuilvorming ontstaan vaak lichamelijke klachten aan de rug, nek of schouder.

Waarom pocketveringmatrassen zo comfortabel zijn

Dit 90x200 centimeter pocketvering matras is opgedeeld in zeven verschillende zones. Voornamelijk op schouder- en heuphoogte bewijzen deze zones hun dienst. Hier zijn de springveren namelijk anders afgesteld, waardoor de pocketveringmatrassen de ideale ondersteuning geven. Hierdoor ligt u met een rechte rug op het matras, waardoor nek-, schouder- en rugklachten uit zullen blijven.

Een gezonde nachtrust op een pocketveringmatras 90x200 cm

De meest gangbare matrasmaat voor een eenpersoonsbed in Nederland is 90x200 cm en natuurlijk heeft Droomidee ook dit formaat in het assortiment. Net als alle andere matrassen van Droomidee is ook dit type een pocketveringmatras. Dat wil zeggen dat het matras bestaat uit losse springveren die zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam tijdens de nachtrust.  

Pocketvering of binnenveringsmatras?

Wellicht vraag je je af waarom je zou moeten kiezen voor een pocketveringmatras en niet voor een binnenveringsmatras? Beide matrastypen maken inderdaad gebruik van springveren, maar bij een pocketveringmatras zijn de veren afzonderlijk verpakt in zakjes. Hierdoor zijn de veren in het midden met elkaar verbonden en kunnen ze individueel van elkaar veren in tegenstelling tot de binnenvering / bonnellvering. Daarnaast kunnen de pocketveren elkaar niet raken zal je de veren ook minder voelen en horen dan bij een binnenveringsmatras.

7 Zones voorkomen pijnklachten

Naast het gebruikelijke comfort wat je mag verwachten van een pocketveringmatras profiteer je met een matras van Droomidee ook van de zogenaamde ‘7 Zone Pocketvering’. Dit betekent dat het matras is opgedeeld in verschillende zones waarin de dikte van de springveren varieert. Hierdoor zal het matras op sommige plaatsen verder ingeduwd kunnen worden. Deze plaatsen corresponderen met de verschillende delen van het lichaam en zo krijgt elk lichaamsdeel de juiste ondersteuning tijdens de slaap. Als gevolg hiervan zullen mensen met rug-, nek en schouderklachten dankzij dit type matras minder klachten ondervinden. Sterker nog, als je op een 7 Zone Pocketveringmatras slaapt is de kans kleiner dat je deze klachten hebt of zult ontwikkelen.

Een duurzame investering

Een pocketveringmatras van Droomidee gaat lang mee. Gemiddeld kan je rekenen op een levensduur van 10 tot 14 jaar. Dankzij de pocketvering zal het matras ook op de lange termijn de juiste lichaamsondersteuning geven. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat je na een aantal maanden of jaren ineens in een kuil ligt. Hierdoor gaan de 90x200 pocketvering matrassen een stuk langer mee, waardoor ze een duurzame investering zijn. Zeker als je bedenkt dat je al die tijd niet alleen comfortabel maar ook gezond zult slapen. Waar normale matrassen vaak slecht ventileren en het lichaamsvocht slechts absorberen, zal een pocketveringmatras van Droomidee het vocht absorberen én afvoeren. Hierdoor blijft het lichaam goed geventileerd en zal je minder transpireren. Het matras blijft daarom altijd droog en fris. Dit komt de kwaliteit van het matras op de lange termijn ook ten goede. Een matras van Droomidee is dus niet alleen een duurzame maar ook een gezonde investering.

90x200 centimeter matras - varianten

Als je kiest voor een standaard matrasmaat van 90x200 cm dan valt er nog heel wat te kiezen. Het matras is namelijk leverbaar in verschillende diktes. Hoe dikker het matras, hoe groter het comfort. De minimale dikte is 18 centimeter en de maximale dikte een royale 22 centimeter. Daarnaast kan je kiezen uit twee extra opties. De eerste optie is een matras die aan beide zijden is voorzien van een laag koudschuim. De tweede optie is een matras die aan de ene zijde is uitgerust met een laag traagschuim en aan de ander kant een laag koudschuim. Zo kan je zelf bepalen wat voor jou de meeste comfortabele uitvoering is.