Matrassen 90x200 cm

Het 90x200 cm matras is de meest gangbare maat voor een eenpersoonsbed. Dit matras is de ideaal voor een eenpersoonsbed op de slaapkamer, of op de logeerkamer. Wil je het 90x200 cm matras gebruiken voor een tweepersoonsbed? Dat kan wanneer je een bedframe van 180x200 cm hebt.

Een matras voor elk type slaper

Het Droomidee 90x200 cm matras komt in 3 verschillende uitvoeringen: stevig, medium en zacht. Zo is er voor elk type slaper een perfect matras. Bekijk de drie matrassen en maak de keuze die het meest bij jou past. Niet zeker welk matras bij jou past? Je kunt elk matras 100 nachten gratis uitproberen!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Hoge kwaliteit 90x200 cm matrassen

Ben je op zoek naar een matras van 90x200 cm? Dan ben je bij Droomidee aan het juiste adres. 

Alle 90x200 cm matrassen van Droomidee zijn uitvoerig getest en beschikken over een 7-zone pocketvering. Dit zorgt ervoor dat jouw matras op alle plekken de juiste ondersteuning biedt. Dankzij de hoge kwaliteit van deze pocketvering en een hoogwaardige kwaliteit koud en traagschuim, koop je bij Droomidee een matras wat een lange tijd meegaat en een goede nachtrust biedt.

Hoe kan het dan dat de matrassen van Droomidee zo goedkoop zijn vergeleken met andere partijen die een soortgelijk matras aanbieden? Droomidee heeft geen tussenpersonen en levert matrassen rechtstreeks aan jou.

90x200 cm matras kopen

Wil je een matras van 90x200 cm kopen? Dan heeft Droomidee een selectie van 3 matrassen voor jou. Elk van deze 90x200 cm matrassen heeft zijn eigen specificaties om jou van een goede nachtrust te voorzien. 

Zo heb jij de keus uit een matras met een laag koudschuim van 2cm, een matras met een dikke laag koudschuim van 4 cm en een matras met aan een kant koud- en aan de andere kant traagschuim. 

Elk van deze matrassen biedt natuurlijk zijn eigen voordelen. Weet je nog niet zo goed welk soort matras het beste bij jou past? Lees meer over ons matras en de verschillende soorten stevigheid om de perfecte keuze te maken.

Toch op zoek naar een maatje groter? Bekijk dan alle 80x200 matrassen van Droomidee. Op zoek naar de tweepersoons uitvoering van dit matras kun je vinden bij onze 180x200 matrassen.

Altijd lekker slapen op een 90x200 cm cm matras.

We willen dat jij altijd lekker kunt slapen op jouw 90x200 cm matras. Daarom kun je ons matras altijd 100 nachten thuis uitproberen. Toch niet helemaal jouw stevigheid of formaat? Dan kun je jouw matras altijd terugsturen! Maar daar houdt de service van Droomidee niet op. Omdat